Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Konya'nın Meram ilçesinde bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı kavganın ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden biri tutuklandı.

        Arif Renklitan'ın (36) av tüfeğiyle öldürülmesi, Cihan S'nin (26) yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan Eyüp T, Faruk S. ve Bahtiyar D'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Geniş güvenlik önlemleri eşliğinde adliyeye sevk edilen zanlılardan, suç aleti tüfeği kullandığı iddia edilen Eyüp T. tutuklandı, digerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Yaralı Cihan S'nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Dün, Abdülaziz Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan kavgada Arif Renklitan av tüfeğiyle öldürülmüş, Cihan S. yaralanmıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulans sürücüsü G.Y. (41), yaralı yakınlarının saldırısına uğramış, darbedilen G.Y, yaralı Cihan S'yi ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürmüştü. Ambulans şoförü G.Y, polis merkezine giderek kendisini darbedenlerden şikayetçi olmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler