Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - PTT Genel Müdürlüğünün kişisel ve kurumsal pul uygulaması kapsamında, "Yürüyen Köşk" temalı 11 bin 500 pul basılacak.

        Yalova Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, PTT'nin uyguladığı, dünyada çok az ülkede verilen kişisel ve kurumsal pul hizmetinden yararlanılarak, "Yürüyen Köşk" temalı 11 bin 500 pulun basımı için protokol imzalandı.

        Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Belediye Başkanı Vefa Salman, Yürüyen Köşk'ün tanıtımı için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirtti.

        PTT'nin uygulamasını "Yürüyen Köşk" görseliyle değerlendirdiklerini kaydeden Salman, "Yürüyen Köşk'ün tanıtımı için her türlü materyali değerlendiriyoruz. Bu kapsamda PTT Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu bu uygulamaya katıldık. Hem kişisel hem de kurumsal olarak hatıra amaçlı, Yalova'mızın güzelliklerine küçük de olsa anlam katmak amacıyla bu projede yer aldık." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler