Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Zonguldak ve Düzce'de düzenlenen operasyonda çaldıkları kurusıkı tabanca ile tüfeği toprağa gömdükleri, büyükbaş hayvanları ise kasaba sattıkları iddiasıyla yakalanan 3 zanlı tutuklandı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Alancık köyünde ev ve ahırlardan hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine inceleme başlattı.

        İncelemede hırsızlık olayına karıştığı belirlenen İ.G, O.G. ve G.O, teknik ve fiziki takibe alındı. Ekipler, zanlıların Ereğli ilçesi ile Düzce'deki evlerine operasyon düzenledi.

        Gözaltına alınan 3 zanlının evlerindeki aramada, evlerden çalınan birer kurusıkı tabanca ve tüfeği toprağa gömülü bulundu.

        Zanlıların ifadelerinde çaldıkları büyükbaş hayvanları ise Ereğli'de kasap S.D. ile komşusu C.M'ye sattıklarını söylemeleri üzerine ekipler, söz konusu iş yerine de operasyon düzenledi.

        Operasyonda çalınan hayvanlardan birinin kesildiği, diğerinin ise canlı olduğu belirlendi. Hayvanları satın alan S.D. ile C.M. hakkında adli işlem başlatıldı.

        Zanlılar İ.G, O.G. ve G.O, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Cumhuriyet savcılığındaki sorgularından sonra nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 zanlı tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler