Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa Zihinsel Engellileri Eğitme ve Koruma Derneği tarafından düzenlenen "Kardeş Payı" etkinliğinde elde edilen gelirin yarısı, Halep'teki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere İHH Manisa İnsani Yardım Derneğine teslim edildi.

        Yunusemre Belediyesi sponsorluğunda Manisa Zihinsel Engellileri Eğitme ve Koruma Derneği tarafından düzenlenen "Kardeş Payı" etkinliğinden elde edilen gelirin yarısı, dernek başkanı Rabia Keskin tarafından, Halep’teki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere, İHH Manisa İnsani Yardım Derneği Başkanı Necmettin Okumuş’a verildi.

        Halep’te yaşanan olaylar sonrasında ihtiyaç sahibi çocuklara yardım eli uzatma fikrinin aklına geldiğini belirten Keskin, "Dernek üyesi arkadaşlarımızla görüşerek Kardeş Payı adıyla düzenlediğimiz etkinlikten elde edeceğimiz gelirin yarısını Halep'e ihtiyaç sahibi çocuklara göndereceğimizi ilan etmiştik. Düzenlediğimiz etkinlikten 5 bin 100 lira gelir elde ettik ve bunun yarısı olan 2 bin 550 lirasını da Halep'teki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere şimdi teslim ediyoruz" dedi.

        Dernek yöneticilerini yaptığı davranışından dolayı kutlayan İHH Manisa İnsani Yardım Derneği Başkanı Necmettin Okumuş ise "Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Karınca kararınca yardımda bulundular. Yardım, istekleri doğrultusunda Halep’teki ihtiyaç sahibi çocuklar için kullanılacak. Özellikle Halep'teki bir okulun ısınma amaçlı yakıt ihtiyacı karşılanması için oraya göndereceğiz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler