Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nun yürütme kurulu toplantısı yapıldı.

        Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri'nde düzenlenen yürütme kurulu toplantısında, parkurlar, güvenlik önlemleri, ödüller ve yarış sonunda yapılacak etkinlikler üzerinde durulduğu ifade edilerek, etkinlik komisyonunun oluşturulduğu belirtildi.

        Dört etap olarak düzenlenecek yarışların ilk etabı Anamur-Gülnar/Yanışlı 133 kilometre, 2. etabı Aydıncık-Gülnar-Silifke-Erdemli-Mezitli-Pompeiopolis 165 kilometre, 3. etabı Tarsus-Çamlıyayla-Mersin (Özgecan Aslan Barış Meydanı) 149 kilometre ve son etabı Özgecan Aslan Barış Meydanı-Çavak-İnsu-Arena-Adnan Menderes 147 kilometreden oluşuyor.

        Türkiye dahil 9 ülkeden 11 takım sporcularının pedal çevireceği ve dört gün sürecek yarışmanın 6-9 Nisan tarihlerinde yapılması planlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler