Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kanser hastalığı nedeniyle yaşamını yitiren Antalya Devlet Opera ve Balesinin başkemancısı Nedime Zeynep Işık, Antalya'da son yolculuğuna uğurlandı.

        Tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden Işık (48) için Konyaaltı ilçesindeki Altınkum Hacı Sırrı Kırımlıoğlu Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Işık'ın yakınları, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve sanatçı arkadaşları katıldı.

        Cenaze namazının ardından Türk bayrağı örtülü tabutu bir süre taşıyan Yayman, Işık'ın yakınlarına başsağlığı diledi. Işık'ın cenazesi, Hisarçandır Mezarlığı'nda defnedildi.

        Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, program yoğunluğu nedeniyle gelemediği törene gelemezken, Işık'ın yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler