Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Bilyoner.com Kadın Basketbol Ligi ekiplerinden Canik Belediyespor'un kulüp başkanı Ercan Bayrak, Hatay Büyükşehir Belediyespor ile yarın yapacakları maçın kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi.

        Bayrak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde son 7 maçlarını yitirdiklerini dile getirerek, "Hatay Büyükşehir Belediyespor maçı bizim için büyük önem taşıyor. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Bu karşılamada Samsunlu sporseverlerin desteğine ihtiyacımız var. Herkesi maça davet ediyorum." dedi.

        Takımın başına Erman Okerman'ı getirdiklerini hatırlatan Bayrak, "İnşallah Hatay Büyükşehir Belediyespor maçında uzun aradan sonra galibiyetle tanışacağız. Yeni başantrenörümüzle galibiyet alarak, üzerimizdeki baskıyı kırmak istiyoruz. Bu maç, bizim açımızdan kritik bir viraj. Bu virajı kazasız belasız geçmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler