Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da, yağmur suyu borusundan tırmanarak girdikleri düğün salonunda bekçinin el ve ayaklarını bağlayıp kasadaki 6 bin lirayı aldıkları ileri sürülen 3 şüpheliden ikisi polis tarafından yakalandı. Olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

        Alınan bilgiye göre, 15 Kasım'da merkez Seyhan ilçesi Ulucami Mahallesi'ndeki üç katlı bir düğün salonundan gasp olayının gerçekleşmesi üzerine polis ekipleri çevredeki iş yeri güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 3 şüphelinin kendilerini yakın bir yerde servis aracıyla bekleyen arkadaşları ile kaçtığını tespit etmesi üzerine operasyon başlattı.

        Yapılan çalışmalarda servis aracı sürücüsü Aydın Terlikçioğlu ve gasp olayına karıştığı iddia edilen Çetin Bilmece, merkez Seyhan ilçesi Yeşilevler Mahallesi'nde gözaltına alındı.

        İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen 2 zanlının işlemlerinin sürdüğü, diğer iki şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

        - Olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi

        Bu arada, gasp olayı çevredeki güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde 3 şüphelinin düğün salonunun arkasına gelmesi, bir kişin su borusuna tırmanarak yukarı çıkması ve diğer iki şüphelinin de gözetleme yaptığı yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler