Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Siirt ve Kurtalan ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklı ettikleri gerekçesiyle 13 kişi gözaltına alındığı bildirildi.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğünce, PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında operasyon düzenlendiği belirtildi.

        Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        "PKK/KCK bölücü terör örgütü adına milis/iş birlikçi faaliyetlerinde bulundukları, terör örgütü mensuplarının talimatları doğrultusunda hareket ettikleri ve terör örgütüne yardım ve yataklık ettikleri tespit edilen şüphelilere yönelik 13 Şubat günü yapılan planlı operasyon kapsamında, ilimiz merkezinde 7 şahıs, Kurtalan'da 6 şahıs olmak üzere toplam 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların adli tahkikatları devam etmektedir."

        Açıklamada, halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden tüm unsurlara karşı mücadelenin kararlılıkla süreceği de kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler