Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Erenler ilçesinde küçük çocuğu terlikle dövdüğü iddiasıyla tutuklu bulunan Kur'an kursu çalışanı, tahliye edildi.

        Geçen yıl A.P'yi (13), terlikle döverken çekildiği ileri sürülen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine gözaltına alınıp "eziyet" suçlamasıyla tutuklanan yatılı Kur'an Kursu görevlisi Şükrü Yılmaz'ın avukatı, müvekkilinin tahliyesi için bir üst mahkemeye başvurdu.

        Başvuruyu değerlendiren Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesi, Yılmaz'ın tahliye edilmesine karar verdi.

        Sakarya'da geçen yıl yatılı Kur'an kursu çalışanının bir çocuğu terlikle döverken çekildiği ileri sürülen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine gözaltına alınan Yılmaz, 15 Ocak'ta tutuklanmıştı.

        Cumhuriyet Savcısı Abdurrahman Kıvrak tarafından yazılan ve 2. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede sanık Şükrü Yılmaz hakkında "Çocuğa karşı eziyet ve kasten yaralama" suçlamalarıyla 8 yıldan 23 yıla kadar cezası isteniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler