Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Aksu ilçesinde iki çocuğu ve Rus uyruklu eşini öldüren M.G, daha sonra intihar etti.

        Alınan bilgiye göre, Solak Mahallesi'nde fidan yetiştiriciliği yapan M.G. (60), özel bir okulda İngilizce öğretmenliği yaptığı öğrenilen Rus uyruklu eşi Anna G'yi (37) evlerinde pompalı tüfekle vurarak öldürdü. 155 Polis İhbar hattını arayan M.G, çocukları ve eşini öldürdüğünü bildirdi.

        Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Anna G. ile 11 yaşındaki oğlu Victor G, 15 yaşındaki kızı Leyla G. ile M.G'yi ölü olarak buldu.

        M.G'nin eşini vurduğu tüfekle intihar ettiği tespit edilirken, çocukların ise boğularak ya da zehirlenerek öldürülmüş olabileceği belirtildi.

        Cesetlerin, olay yerindeki incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacağı ifade edildi. Aksu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Öte yandan, M.G'nin geride, üzerinde eşinin Rusya'daki akrabalarının telefon numaraları ve çocuklarının TC kimlik numaraları ile veda ifadelerinin bulunduğu bir not bıraktığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler