Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA/MERSİN (AA) - Adana ve Mersin'de 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

        Adana Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Şube Müdürlüğü nikah salonunda gün boyu 35 çiftin nikahı kıyıldı.

        Büyükşehir Belediyesinin sanat tırı da evlendirme salonunun önünde müzik yayını yaptı, konservatuvar sanatçıları çeşitli dans gösterileri sergiledi. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evliliğe adım adan çiftlere üzerinde "En Büyük Aşklar Adana'da Başlar" yazan bardaklar ve çeşitli hediyeler verildi.

        Mustafa-Büşra Saraç çiftinin nikahını, Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kıyarken, nikah şahitliğini Adana Valisi Mahmut Demirtaş yaptı.

        Demirtaş ve Sözlü, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Demirtaş, aile cüzdanını gelin Büşra Saraç'a takdim etti.

        - Seyhan Nehri'nde gondol gezisi

        Adana Büyükşehir Belediyesi ayrıca 14 Şubat Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılmak isteyen çiftler için Seyhan Nehri üzerinde ücretsiz gondol gezintisi düzenledi.

        Cesur-Muazzez Tayboğan çifti, nikahlarının kıyılmasının ardından gondola binerek nehirde gezinti yaptı.

        Cesur Tayboğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu özel günde evlenmek için 2 ay öncesinden nikah günü aldığını ve eşinin bu sürprizi çok beğendiğini söyledi.

        Muazzez Tayboğan da sadece nikahının kıyılıp eve gideceklerini düşünürken gondol gezisine çıktıklarını ve bu anı hayatı boyunca unutamayacağını ifade etti.

        Öte yandan marinaya gelen çiftler de Seyhan Nehri'nde ücretsiz gondol gezintisi yaptı.

        Bu arada, etkinlikler kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü'nün gondolda da nikah kıyacağı belirtilti.

        - "70 yaşındayım, ilk kez çiçek alıyorum"

        Mersin'in Erdemli ilçesinde de jandarma ekipleri trafik uygulaması sırasında durdurdukları araçların sürücüleri ile yolcularına karanfil verdi.

        Tömük Mahallesi'ndeki uygulamaya katılan Erdemli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Demir, karanfil verdiği sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda da uyardı.

        Traktörüyle tarladan çalışmadan dönen Hasan Öngel de karşılaştığı sürpriz nedeniyle mutlu olduğunu belirterek, "70 yaşındayım ilk kez bir çiçek alıyorum. Bu hediyelerin en güzeli, Allah askerimizden razı olsun. Bu tür etkinlikleri özlüyorduk artık bunu da gördük. Tüm askerlerimize ve jandarmamıza teşekkür ediyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler