Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'da jandarma ekipleri, Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinin bulunduğu güzergahlarda sürücülere Sevgililer Günü dolayısıyla karanfil ve hediyeler verdi

        Muğla'nın turistik ilçelerine giden kara yollarında jandarma trafik ekipleri de hız, alkol ve emniyet kemeri kontrolü yaptı. Ekipler, Sevgililer Günü dolayısıyla yol uygulaması sırasında sürücülere çeşitli hediyeler dağıttı.

        Muğla Jandarma Alay Komutanlığı Trafik Kısım Amirliği ekipleri, "Sakin kent" Akyaka Mahallesi girişinde ve Marmaris Çetibeli kontrol noktasında bölgeye gelen ve şehir dışına çıkan araçları durdurarak çiftlerin 14 Şubat Sevgililer Günü'nü, üzerinde Jandarma logosu bulunan cüzdan, cep telefonu kılıfı, kitap ayracı ve karanfil vererek kutladı. Jandarma, hediye verdiği vatandaşlara asayiş ve trafik broşürleri de dağıttı.

        Akyaka Sahili'nde "Ginger" kullanan kadın ve erkek jandarma personeli ise çiftlerin yanlarına giderek, karanfil verip günlerini kutladı. Kadın astsubayın kendilerine karanfil vermesine şaşıran bazı çiftler, jandarma personeline teşekkür etti.

        Jandarmanın uygulamasıyla ilk defa karşılaştığını anlatan Nurten Yurdakul, uygulamayı "çok zarif" bulduğunu dile getirdi.

        Akyaka'ya seyahat eden Naile Felek ise 80 yaşında olduğunu ve ilk defa jandarma ekiplerinden çiçek aldığını belirterek, çok mutlu olduğunu söyledi.

        - Esnaftan jandarmaya pasta sürprizi

        Bölgede uygulama yapan jandarma ekiplerine teşekkür eden Serdar Kara ise ekiplerin yaptığı çalışmalardan mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

        "Silahlı Kuvvetlerimizin yaptığı çalışmaları takdirle izliyoruz. Jandarma ekipleri de özellikle Sakin Kent Akyaka'nın huzur ve güveni için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Bugün de yine vatandaşın Sevgiler Günü'nü unutmadan onlara çiçek veren ekiplere ben de sürpriz yaparak yaş pasta vermek ve halkın onların yanında olduğunu göstermek istedim. Allah onları başımızdan eksik etmesin."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler