Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Türk Kızılayı Batı Karadeniz Afet Yönetim ve Lojistik Merkezi Müdürlüğü ekipleri, yangında evini kaybeden üç aileye gıda ve eşya yardımında bulundu.

        Yığılca ilçesi Aksaklar köyünde oturan Recep, Mustafa ve Kazım Kurt kardeşleri ziyaret eden ekipler, yatak, battaniye, yastık, elektrikli soba ve gıda maddelerinden oluşan yardım malzemelerini ulaştırdı.

        Geçtiğimiz ay yanan ve üç ailenin yaşadığı bitişik iki evde incelemelerde bulunan ekipler, getirilen malzeme dışında başka ihtiyaçların olup olmadığı konusunda ailelerle görüştü.

        Malzemeler teslimi sırasında, AA muhabirine bilgi veren Türk Kızılayı Yığılca Şubesi Başkanı Önder Atasoy, Türk Kızlayının yardım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

        Ailelerin kendilerine kendilerine ulaştığını ve gerekli tespitin sonunda yardımda bulunulduğunu anlatan Atasoy, "Geçtiğimiz ay içerisinde Aksaklar köyünde çıkan yangın sonucu evleri kullanılamaz hale gelen dokuz kişilik ailemize şubemiz ve Batı Karadeniz Bölge Afet Müdürlüğümüz ile yardımlarımızı ulaştırdık. Kalbi iyilik yolunda çarpan herkesten Allah razı olsun." diye konuştu.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler