Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Abhazya'da 22 gün önce denize düşerek kaybolduğu iddia edilen ve bir daha kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Bahadır Türkyılmaz'ın annesi Safiye Çetin, her gün deniz kenarında oğlunun yolunu gözlüyor.

        Yaklaşık 2 yıldır balıkçı teknesinde çalışan ve Karadeniz’de balık avına katılan Ordulu balıkçı 17 yaşındaki Bahadır Türkyılmaz, 22 gün önce, çalıştığı balıkçı teknesiyle Abhazya karasularındayken bir anda kayboldu.

        Denize düştüğü iddia edilen Bahadır Türkyılmaz'dan 22 gündür haber alınamadı. Ordu'nun Altınordu ilçesinde yaşayan anne Safiye Çetin, her gün deniz kenarında oğlunun yolunu gözlüyor.

        Şirinevler Mahallesi'nde yaşayan anne Safiye Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunu bulmak için gerekli yerlere başvuruda bulunduğunu ancak 22 gündür oğlundan haber alınamadığını ifade etti.

        Denize düşüp kaybolduğu iddia edilen oğlunun birkaç gün arandığını ancak daha sonra arama işlemlerinin sona erdiğini belirten Çetin, şunları söyledi:

        "Ben oğlumun öldüğüne inanmıyorum. Oğlum hayatla barışık biriydi. Kesinlikle onun intihar falan ettiğini de düşünmüyorum. Oğlumun kaybolduğu teknede 25 kişi varmış. Hiç kimse bir şey görmediğini söylüyor. Ben oğlumun bir gün çıkıp geleceğini bekliyorum. İnşallah gelecek. Ben onsuz yaşayamam."

        Oğlunun detaylı şekilde aranması için yetkililere çağrıda bulunan anne Çetin, "Beni oğluma kavuştursunlar. Ölü ya da diri ben oğluma kavuşmak istiyorum." diye konuştu.

        Öte yandan Ordu Kumbaşı Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Şahin Aydemir, anne Safiye Çetin'i evinde ziyaret etti.

        Aydemir, burada yaptığı açıklamasında, ailenin acısını çok iyi bildiklerini dile getirerek şöyle konuştu:

        "Aileye her konuda desteğe hazırız. Biz de genç kardeşimizin sağ olarak bulunmasını temenni ediyoruz. İnşallah ailesinin duaları kabul olur ve Bahadır sağ salim evine döner."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler