Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı'nın Patnos ilçesinde, sosyal medyadan terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı ve devlet büyüklerine hakaret ettiği gerekçesiyle bir kişi gözaltına alındı.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, Patnos ilçesinde sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı ve devlet büyüklerine hakaret ettiği belirlenen O.A'nın yakalanması için operasyon düzenledi.

        Operasyonda, O.A. Patnos'ta gözaltına alınırken, evinde yapılan aramada iki adet kalaşnikof silah ile bu silahlara ait 3 adet şarjör ve 129 adet fişek, 28 adet tabanca fişeği, 1 adet kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör, 1 adet kelepçe ile 1 adet bıçak ele geçirildiği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler