Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Karasu ilçesinde, bir vatandaşın yolda bularak kendilerine getirdiği flaş bellekte yer alan bilgilerden yola çıkan polis ekiplerince telefonda vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü tutuklandı.

        Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir vatandaşın yolda yürürken bulduğu flaş bellekte Türkiye genelinden yaklaşık 50 bin kişinin kimlik ve banka bilgileri olduğunun tespit edilmesi sonucu ilçedeki birçok noktaya düzenlenen eş zamanlı operasyonda dolandırıcılık şebekesi üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Adliyeye sevk edilen Ahmet A. (37), Enes U. (23) ve Doğancan Ç. (18) tutuklandı. Şüphelilerden A.A. adli kontrol şartıyla E.B. (26) ve K.Ş. ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

        Hakkında gözaltı kararı bulunan O.G'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

        Önceki gün Karasu'da yolda yürürken flaş bellek bulan bir vatandaş, söz konusu belleği İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürmüş, polisin incelediği bellekte, Türkiye genelinden yaklaşık 50 bin kişinin kimlik ve banka bilgileri olduğunu tespit edilmişti. Bellekteki bilgilerin kullanılarak vatandaşların telefonda dolandırıldığını değerlendiren ekipler, ilçede birçok noktaya eş zamanlı operasyon düzenlemiş, dolandırıcılık şebekesi üyesi olduğu iddiasıyla hakkında gözaltı kararı bulunan 7 kişiden 6'sı yakalanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler