Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir gence, kız arkadaşına sürpriz yapmak için atılan havai fişekler yüzünden para cezası verildi.

        Finike ilçesinde turizmcilik yapan Sinan Şahin (25), Kumluca'da yaşayan kız arkadaşına sürpriz yapmak için bir organizasyon şirketiyle anlaştı. Kız arkadaşının oturduğu apartmanın önünde mumlardan kalp, gül yapraklarıyla "Seni seviyorum" yazdıran Şahin, apartman çıkışına da meşaleler yaktırdı.

        Şahin daha sonra kız arkadaşı G.M'yi apartman çıkışına çağırttı. G.M. apartmandan çıktığı sırada şirket çalışanları tarafından havai fişekler atılmaya başladı. Şahin, ellerindeki güllerle kız arkadaşına sarıldı.

        Bu sırada atılan hava fişeklerden etkilenen vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri kısa sürede olay yerine gelirken, Şahin ve organizasyon firması çalışanları olay yerinden uzaklaştı.

        Apartman girişindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, kimliğini belirledikleri Sinan Şahin'e ulaşarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne çağırdı. Finike ilçesinden Kumluca Emniyet Müdürlüğüne gelen ve ifadesi alınan Şahin'e "İzinsiz patlayıcı madde kullanmak" ve "Toplum huzurunu bozmak" suçlamasıyla 250 lira ceza uygulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler