Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'in Silifke ilçesindeki çok sayıda kuş türü ve bitki çeşidine ev sahipliği yapan koruma altındaki Göksu Deltası'nda arazi koşulları nedeniyle müdahale edilemeyen yangın söndü.

        Deltanın bulunduğu Kurtuluş Mahallesi'nin alt kısmında henüz belirlenemeyen nedenle dün akşam çıkan yangına, arazi şartlarının zorluğu ve bölgenin bataklık olması nedeniyle, Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale edemedi.

        Yangın, sabah saatlerinde kendiliğinden söndü.

        Çok sayıda kuş çeşidi ve bitki türüne ev sahipliği yapan deltadaki yangında ne kadar alanın zarar gördüğü yapılacak inceleme sonrası belirlenecek.

        Dün aynı saatlerde, Sökün Köprüsü yakınlarında, sazlık ve ağaçların bulunduğu alanda çıkan yangın ise Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler