Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 11 kişi adliyeye sevk edildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekiplerince, Karabük, Ankara ve Sakarya'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.

        14 Şubat'ta "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Karabük, Ankara ve Sakarya'da bazı ev ve iş yerlerine eş zamanlı operasyonlar düzenlenmiş, F.K, F.D, T.B, C.C, Y.Y, A.E, E.İ, M.K, S.T, M.G. ve D.U, gözaltına alınmıştı. Operasyonun yapıldığı bazı ev ve iş yerlerinde bir miktar uyuşturucu ele geçirilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler