Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Siirt merkezli ve Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik örgüt elemanlarını polis koleji sınavına hazırlayan ve örgütün kadın yapılanması içerisinde talebe mesulu olarak bulunduğu tespit edilen şahıslara yönelik operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

        Valilikten yapılan açıklamada, Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'nin il yapılanmasının deşifre edilerek çökertilmesi amacıyla bugüne kadar yapılan kapsamlı soruşturmalarda örgüt elemanlarını polis koleji sınavına hazırlayan ve örgütün kadın yapılanması içerisinde talebe mesulu olarak bulunduğu tespit edilen şahıslara yönelik 15 Şubat'ta Adana'da yapılan operasyonda, halen görevde bir öğretmenin gözaltına alındığı bildirildi.

        Açıklamada, firari olan bir şüphelinin yakalama çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler