Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kemer ilçesinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın programını izleyen kadın fotoğrafçı, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

        Kemal Karadon yönetimindeki plakası henüz öğrenilemeyen otomobil, Merkez Mahalle Dörtyol Bulvarı'nda, Adalet Bakanı Bozdağ ve AK Parti Antalya il yönetiminin programlarını izleyen ve yolun karşısına geçmeye çalışan fotoğrafçı Pınar Tuba Aslantaş'a çarptı.

        Ağır yaralanan Aslantaş, konvoyda bulunan 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kemer'deki bir özel hastaneye kaldırıldı. Aslantaş, buradaki müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

        AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aslantaş'ın Antalya'ya sevk edildiğini belirterek, "Doktorlarımız bakıyor, şuuru yerinde." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler