Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde kumar ve tombala oynatıldığı öne sürülen üç katlı binaya yapılan operasyonda 42 kişi gözaltına alındı.

        Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, bir istihbarat üzerine Sugözü Mahallesi, Zamanoğlu Caddesi'ndeki 3 katlı binanın çatı katında kumar ve tombala oynatıldığını belirledi.

        Ekiplerce düzenlenen baskında, kumar ve tombala oynadığı gerekçesiyle 39 kişi ile para karşılığı tombala ve kumar oynattığı iddia edilen İbrahim O.G, Mehmet A.K. ve Erkan O'yu gözaltına aldı.

        Olay yerinde yapılan incelemede, tombala oynamaya yarayan 90 pinpon topu, 140 tombala kartı ve pullara el konuldu.

        Tombala oynayan 39 kişiye Kabahatler Kanunu'na muhalefet suçlamasıyla toplam 8 bin 853 lira ceza kesildi. Mehmet A.K. ve Erkan O, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

        İbrahim O.G. ise adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler