Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Geyve ilçesinde büfe işleten bir kişiyi öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı, diğeri ise adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağı getirilerek salıverildi.

        Alınan bilgiye göre, Tepecikler Mahallesi'ndeki bir büfede, iş yeri sahibi Sadi Erdoğan'ın (39) silahla öldürülmesi üzerine çalışma başlatıldı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince başlatılan çalışmada, olayın şüphelileri tespit edildi.

        Erenler ilçesinde düzenlenen operasyonda şüpheliler G.T. (34) ve K.D. (30) gözaltına alındı, olayda kullanıldığı belirlenen tabanca da ele geçirildi.

        Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen zanlılar, işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye çıkarıldı.

        Savcılık sorgularının ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen şüphelilerden G.T. tutuklandı, K.D. ise adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağı getirilerek serbest bırakıldı.

        Öte yandan, G.T'nin yaralama suçundan da sabıkasının olduğu öğrenildi.

        Dün Sakarya'nın Geyve ilçesindeki bir büfede, iş yeri sahibi Sadi Erdoğan ile G.T. ve K.D. arasında veresiye içki istenmesi yüzünden tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine G.T, üzerindeki tabancayla Erdoğan'a ateş etmişti. Vücuduna isabet eden kurşunla yaralanan Sadi Erdoğan, kaldırıldığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler