Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te üreticilerin kendisine satması için emanet ettiği yaklaşık 400 ton Antep fıstığını alıp ortadan kaybolduğu iddia edilen şüphelinin babası gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kentte Antep fıstığı toptancılığı işi yapan Yusuf K'nın, üreticilerin satması için kendisine emanet ettiği yaklaşık 400 ton Antep fıstığını alıp kaçmasıyla ilgili babası Beşir K'nın da yakalanması için çalışma başlattı.

        Antalya'da kızının yanında yaşadığı belirlenen Beşir K'nın Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim olduğu ve 12 ton fıstığın yerini güvenlik güçlerine bildirdiği öğrenildi.

        Şüpheli Beşir K, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edildi.

        Gaziantep'te 12 Şubat'ta 400 ton Antep fıstığının ortadan kaybolduğu iddialarıyla ilgili gözaltına alınan Yusuf K. tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler