Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana’da 2 kişinin telefonunu kapkaç yöntemiyle alıp kaçan şüpheli, tekrar kapkaç yapmak için geldiği iddia edilen mahallede aynı kıyafetle dolaşınca polis ekiplerinin yakın takibi sonucu yakalandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi’nde, farklı tarihlerde Damla Fakıoğlu (25) ve Saadet Oymak’ın (72) elindeki telefonu kapkaç yöntemiyle çaldığı iddia edilen şüphelinin güvenlik kameralarının görüntülerinden eşkalini belirledi.

        Olayların meydana geldiği bölgede çalışma yapan ekipler, daha önce kapkaç yaparken giydiği kıyafetle gezen şüpheli Necati P'yi (19) fark etti.

        Toros Mahallesi’nde yeniden kapkaç yapmaya hazırlandığı iddia edilen zanlı gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından, sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi’ne getirilen şüpheli, basın mensuplarının "Neden kapkaç yaptın" sorusuna "Açlıktan. Yeni iş buldum. Çaldıklarımın parasını ödeyeceğim. Pişmanın, cahilliğime geldi." cevabını verdi.

        Zanlı, daha sonra adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler