Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Adana ile Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 3 kişiden ikisi tutuklandı.

        Jandarma ekipleri tarafından Kadirli ilçesi ile Adana kent merkezinde 3 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Ö.Ç, B.H. ve Y. E.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Adliyeye sevk edilen zanlılardan Ö.Ç. ve Y.E.A, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklandı, B.H. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Osmaniye İl Jandarma ekipleri tarafından yürütülen istihbarat çalışması sonucunda dün, Adana kent merkezi ve Kadirli ilçesindeki 3 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, operasyonda 3 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda 27 kilo 250 gram esrar, 44 sentetik hap, 2 ruhsatsız av tüfeği ve Hint keneviri tohumu ele geçirilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler