Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - Adıyaman İnsani Yardım Derneği (YADER) ve Gençlik Merkezi iş birliğinde "Yetim Şenliği" gerçekleştirildi.

        Gençlik Merkezinde düzenlenen şenlikte, Adıyaman'daki Türk ve Suriyeli yetim çocuklar, yüzleri boyanıp, balonlarla oynayarak ve pasta yiyerek gönüllerince eğlendi.

        Etkinlik kapsamında yetim çocuklara çeşitli hediyeler de verildi.

        YADER Kadın Komisyonu Başkanı Hülya Yetim, gazetecilere yaptığı açıklamada, farkındalık oluşturmak adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

        Ensar ve muhacir kardeşliği adı altında güzel programlar yaptıklarını dile getiren Yetim, "Amacımız yetimlerin yüzünün gülmesi. 'Yetim gülerse dünya güler' diyorum. Bunların yüzündeki bir gülücüğü, bir mutluluğu bizi de çok mutlu ediyor. Kardeşliği tamamen hissettirmek, sevdirmek, onlara sahip çıktığımızı hissettirmek adına güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz." dedi.

        Gönüllü Hasan Yıldız da muhacir ve yetim çocukları kaynaştırmak, onların yalnız olmadığını hissettirmek adına şenliği düzenlediklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler