Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da ortak iş yaptıkları kişiyi kendilerine az para verdiği gerekçesiyle döverek öldürdükleri iddia edilen iki kardeşten firari olanı da yakalandı.

        Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Gökhan Nas'ın dövülerek öldürüldükten sonra cesedinin molozların döküldüğü boş bir araziye gömülmesi olayıyla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

        Nas'ı öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan Mehmet Sait S'nin sorgusu devam ederken, firari olan ağabeyi Halil S. de ekipler tarafından yakalandı.

        Zanlı sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

        Dün, merkez Yüreğir ilçesi Güneşli Mahallesi'nde park halindeki bir otomobilin koltuklarında kan izine rastlayan polis ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu, Mehmet Sait S. ve ağabeyi Halil S'nin, birlikte bir inşaatın pencere montajı işini aldıkları Gökhan Nas'ı, anlaştıkları 6 bin 800 liradan kendilerine sadece 300 lira verdiği gerekçesiyle yaşadıkları tartışmada öldürdüklerini ve daha sonra da merkez Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde molozların döküldüğü boş bir araziye gömdüklerini belirlemişti.

        Bunun üzerine cumhuriyet savcısı eşliğinde bölgede yapılan kazıda Gökhan Nas'ın cenazesine ulaşılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler