Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Tirebolu'da bir balıkçı, köpeklerin deniz kenarında sıkıştırması sonucu suya atlayan yaralı karacayı kurtararak yetkililere teslim etti.

        Alınan bilgiye göre, Karademir Köyü Soğuksu Mahallesi'nde balıkçılık yapan Enver Yaman (61), köpeklerin deniz kenarına kadar kovaladığı karacayı fark etti. Bunun üzerine Yaman, köpeklerin sıkıştırmasıyla suya atlayan yaralı karacayı denizden çıkardı.

        Yaman, daha sonra omuzunda taşıdığı yaralı karacayı tedavi edilmek üzere Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine götürdü.

        Enver Yaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karacayı farketmesinin ardından ilk olarak köpekleri uzaklaştırmaya çalıştığını belirterek, "Köpeklerin elinden kurtardığım karaca olayın korkusunu yaşayarak çırpınıyordu. Hayvanın yaralı olduğunu farketmem üzerine ilgili ekiplere ihbarda bulundum. Daha sonra omuzumda taşıyarak yetkililere teslim ettim. Yaralı karacıyı kurtarmak insanlık göreviydi." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler