Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce'nin Gölyaka ilçesindeki iki anaokulunun öğrencilerinin annelerine ördürdükleri atkı ve bereler, Van, Şanlıurfa, Ağrı, Çankırı ve Denizli'deki okullarda eğitim gören öğrencileri ısıtacak.

        İlçedeki Gölyaka Anaokulu ve Şehit Cemal Atabaş Anaokulu'nda, "Değerler Eğitimi" kapsamında çocuklarda yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek amacıyla "Arkadaşım Üşümesin" projesi başlatıldı.

        Proje kapsamında, evlerinde annelerine ve akrabalarına ördürdükleri el emeği atkı ve bereleri toplayan öğrenciler, bunları öğretmenlerine teslim etti. Öğretmenleri tarafından kolilere yerleştirilen malzemeler, daha önce belirlenen Van, Şanlıurfa, Ağrı, Çankırı ve Denizli'deki okullara gönderildi.

        Proje hakkında AA muhabirine bilgi veren Gölyaka Anaokulu Müdürü Nagehan Çelebi, öğretmen ve veliler aracılığıyla, yardımlaşma ve dayanışmayla ilgili öğrencilere bilgi verilmesinin sağlandığını söyledi.

        Bu kavramların anlatıldığı proje kapsamında başlattıkları kampanyaya, beklentilerin üzerinde bir katılım sağlandığını anlatan Çelebi, "Projeye destek veren öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler