Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Türk sahil güvenlik güçleri, Kardak krizinin 21'inci yılında, Türk karasularını ihlal eden Yunan güçlerini önleme çalışmalarını 23'üncü günde de sürdürdü.

        Bodrum ilçesine 3,8 mil mesafedeki Kardak kayalıklarına yakın bölgede konumlanan Türk sahil güvenlik botu, adanın ön ve arka kısımlarından dolaşarak periyodik olarak devriye nöbetine devam ediyor.

        Öğleden sonra Yalıkavak-Gümüşlük açıklarında seyreden "TCSG-11" numaralı sahil güvenlik botu da Çavuşadası ve Çatalada önlerinden geçerek devriye çalışmalarına destek verdi.

        Türk sahil güvenlik unsurlarının devriyesi sırasında 3 Yunan güvenlik botunun Kardak kayalıklarına yakın bir adanın arka kısımlarında süratli şekilde devriye görevi yaptığı gözlendi. Kendi sularında gezinen 3 Yunan sahil güvenlik botunun yine aynı şekilde hızla geriye doğru dönüş yaptığı görüntülendi.

        Sahil güvenlik birimlerinin devriyesi sırasında Gümüşlük Limanı'ndan çıkan bazı Türk balıkçılar da Çavuşadası önlerinde avlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler