Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Pekmezci Mahallesi'nin son üç yılda verdiği 5 şehit için anma programı düzenlendi.

        İl Emniyet Müdürü Osman Ak ve eşi Fatma Ak, şehit polis memurları Osman Bal, Bircan İlhanlı, Ercan Günay, Mehmet Oflaz ve Aytekin Kuru'nun ailelerinin yaşadığı ilçedeki Pekmezci Mahallesi'ne geldi.

        Pekmezci Ortaokulu'nda düzenlenen şehitleri anma programında Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi. Daha sonra da şehitlerin kabrinin bulunduğu mezarlığa gidilerek dua edildi.

        Şehitleri anma programına, Kozan Kaymakamı Avni Oral, Belediye Başkanı Musa Öztürk, Kozan Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Eroğlu da katıldı.

        Polis memurlarından Osman Bal 26 Ağustos 2014'de Diyarbakır'da silahlı saldırı sonucu, Bircan İlhanlı 28 Eylül 2015'te Adana'da özel bir hastane önünde ekip aracına yönelik terör saldırısında, Ercan Günay 4 Mart 2016'da Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda, Mehmet Oflaz 16 Haziran 2016'da Adana'da zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu, Aytekin Kuru Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında şehit olmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler