Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sokak köpeklerinin itlaf edildiği iddiasıyla ilgili inceleme başlatıldı.

        Gökpınar Mahallesi'nde oturan Gülşah Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada eşiyle birlikte 5 yıldır hayvanların bakımını yaptıklarını, evlerinde 30 kedi ve 7 köpeğe baktıklarını, çevrelerinde gördükleri sokak hayvanlarına da mama bıraktıklarını belirtti.

        Geçen pazar günü sokak hayvanlarına mama bırakmak üzere Karakurt Mahallesi'ne gittiklerini, her hafta kendilerini bekleyen yaklaşık 30 köpeği bulamayınca civarda arama yaptıklarını anlatan Kurt, şöyle konuştu:

        "Yaptığımız incelemede telef olmuş 12 köpek gördük. Bunlardan 5'i gömülmüştü. Olayı fotoğraflayıp sosyal medyada paylaşınca oluşan tepkiler sonrası inceleme başlatıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği yetkilileri, civarda aramalarını sürdürüyor. O bölgede 30'a yakın köpek besliyorduk. Kalanların da aynı kaderi paylaştığını düşünüyoruz. Sorumluların bulunmasını istiyoruz."

        Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği yetkilileri de Oman ve Su İşleri Denizli Şube Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte yapılan incelemede köpeklerin zehirlendiğinin tespit edildiğini belirterek olayla ilgili inceleme başlatıldığını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler