Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 12 zanlıdan 9'u tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Osmangazi ilçesinde 4 ev ve 2 iş yerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

        Ekipler evlerden birine kapıda çok sayıda kilit mekanizması bulunduğu için güçlükle girdi. Bu sırada zaman kazanan bir şüpheli esrarları klozete döktü. Bir kısmı suyla kanalizasyona karışan esrarın, bir bölümünün klozet çevresinde kaldığı belirlendi.

        Özel eğitimli narkotik dedektör köpeği "Alfa"nın da destek verdiği aramada 492 gram sentetik kannabinoid, 144 gram esrar, bir miktar kokain, 2 hassas terazi, 6 bin 470 lira, 3 ruhsatsız tabanca, 55 tabanca fişeği, birer pompalı tüfek ve bıçak ele geçirildi.

        Operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 9'u tutuklandı, 3'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler