Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Menteşe ilçesinde 3 iş yerinin çelik kasasından, 43 bin lira nakit para ile sigara ve cep telefonu çaldıkları iddia edilen 3 kişi, tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, bir kargo, market ve kuruyemiş dükkanının kapısını zorlayarak giren hırsızlar, iş yerlerinden toplam 43 bin lira nakit para ile sigara, yazar kasa ve cep telefonlarını alarak kaçtı.

        Hırsızlık olaylarının haber verilmesi üzerine iş yerleri ve bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin daha öce hırsızlık ve gasp suçlarından kaydı bulunan B.D. E.A. ve S.T. olduğunu tespit etti.

        Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphelilerden B.D. Menteşe ilçesinde yakalandı. E.A. ve B.Y. ise Milas ilçesi Güllük Mahallesi'ndeki sahilde kovalamaca sonucu yakalanarak, gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, sevk edildikleri hakimlikçe tutuklandı.

        Öte yandan, güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde ise çalınan sigaraların poşete konulduğu ve yazar kasaların bozuk paralarını aldıkları, bir başka görüntüde ise kargo firmasının kapısını ayağıyla zorlayan hırsızların, görüntülendiklerini anlayınca da levye ile güvenlik kamerasının yönünü değiştirdiği anlar yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler