Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kumluca ilçesinde odun yüklü traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

        Alınan bilgiye göre, Kumluca'ya bağlı Karacaağaç Mahallesi Ballık mevkisinde Engin Mihtariye'nin (31) kullandığı 48 U 1827 plakalı römorku odun yüklü traktör sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, yaklaşık bir metre yüksekliğindeki köprüde devrildi.

        Devrilen traktörün altında kalan sürücü Mihtariye ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar tarafından başka bir traktörün yardımıyla traktörün altından çıkarılan yaralı sürücü için olay yerine sağlık ekibi çağrıldı.

        Ekipler tarafından müdahale yapılan Mihtariye'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ve Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından sürücünün cenazesi Kumluca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Kaza yerine gelen ve fenalaşan sürücünün anne ve babasına olay yerindeki ambulansta müdahale edildi.

        Bekar olduğu öğrenilen sürücünün yaz aylarında Kumluca Orman İşletme Müdürlüğünde yangın söndürme işçisi olarak çalıştığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler