Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir kişinin pompalı tüfekle yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan iki kardeş, tutuklandı.

        Eskicami Mahallesi Orman Yolu Sokak'ta iki gün önce Mahmut Çakmak'ı (39) pompalı tüfekle vurarak yaralayan O.M.G. ve M.G. kardeşlerin emniyetteki ifadeleri doğrultusunda, amcaları N.G. de (72) polis tarafından gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan O.M.G. ve M.G. "silahla yaralama" suçlamasıyla tutuklandı. N.G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        Öte yandan, olayda silahla yaralanan Mahmut Çakmak'ın tedavisinin Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ettiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler