Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde küçük yaşta çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ve 3 genç kızı da gasbetmeye çalıştığı iddiasıyla aranan zanlı yakalandı.

        Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 15 Temmuz Şehitler Caddesi'nde son 3 ay içerisinde küçük yaşta çocuğun bıçak tehdidiyle cinsel istismara uğraması, Z.Ç, B.İ. ve G.G'nin de bıçakla tehdit edilerek hürriyetinden yoksun bırakılmak suretiyle gasbedilmeye çalışılması iddiaları üzerine çalışma başlattı.

        Araştırmalar neticesinde söz konusu kişinin T.G. (31) olduğunu belirleyen ekipler, zanlının Hendek ilçesindeki adresine operasyon düzenledi. Polislerin geldiğini görünce evin arka penceresinden kaçmaya çalışan T.G, kovalamaca sonucu olaylarda kullandığı düşünülen bıçakla yakalandı.

        "Birden fazla kişiyi bıçak zoruyla hürriyetinden yoksun kılma, cinsel saldırı ve ölümle tehdit" suçlamalarıyla gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler