Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Los Angeles Lakers, başkanlığa getirdiği Magic Johnson döneminde ilk transfer hamlesini Lou Williams'ı, Houston Rockets'a göndererek gerçekleştirdi.

        NBA'in internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Los Angeles Lakers, sezonun en fazla sayı atan 6. adamı Lou Williams'ı Houston Rockets'a yollarken, yerine Corey Brewer ve 2017 yılının ilk tur draft hakkını aldı.

        Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından taraftarına veda eden Williams, "Los Angeles Lakers'a teşekkür ederim. Takımda forma giydiğim zamanlardan zevk aldım." ifadelerini kullandı.

        Bu sezon yedek kulübesinden girdiği maçlarda Lakers'a önemli katkı sağlayan 30 yaşındaki Williams, 18,6 sayı, 3,2 asist ve 3,2 ribaunt ortalamasıyla oynamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler