Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - TFF 1. Lig'in lideri Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 22. haftasında Altınordu ile İstanbul'da Vodafone Arena'da karşılaşacak.

        Stadının bakıma alınması nedeniyle ligin ikinci bölümündeki iç saha maçlarının bazılarını başka bir ilde oynayan Malatya temsilcisi ligin 22. haftasında evinde karşılaşacağı Altınordu maçını da İstanbul'da oynayacak.

        Ligin 20. haftasında da Denizlispor ile İstanbul'daki Vodafone Arena'da karşılaşan sarı-siyahlılar, bu hafta da Altınordu ile yine aynı statta mücadele edecek.

        Kulüp başkanı Adil Gevrek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Evkur Yeni Malatyaspor, Altınordu maçı pazar günü saat 18.30'da Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nda oynanacaktır. Tüm Malatyalı hemşehrilerimizi bekliyoruz.‬" ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler