Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Aksaray Kredi ve Yurtlar Kurumunda barınan öğrenciler, alanında uzman antrenörler tarafından verilen okçuluk derslerine katılıyor.

        Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan açıklamada, Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtlarda kalan öğrencilerin, sosyal içerikli faaliyetler yaptığı bildirildi.

        Aksaray Kredi ve Yurtlar Kurumunda barınan öğrencilerin, okçuluk derslerine katılarak spor yapma imkanı da bulduğu kaydedildi. Öğrencilerin eğitimlere büyük ilgi gösterdiği vurgulandı.

        Açıklamada üniversite öğrencilerinin sportif faaliyetlere katılımını sağlayarak serbest zamanlarını faydalı bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla gerçekleştirilen sportif faaliyetlerin her geçen gün arttığı yurtlarda, bu kapsamda başlatılan çalışmaların aralıksız devam etmesi, sporun gelişmesi ve spor tesislerinin daha aktif kullandırılmasının amaçlandığı belirtildi.

        Aydın'daki KYK yurtlarında ise öğrencilerin, kaldıkları yurtların bahçelerinin önüne ağaç ve çiçekler dikerek, bahçe düzenlemesi yaptıkları ifade edildi. Bahçe düzenlemesiyle yakından ilgilenen öğrencilerin, doğanın insan yaşamındaki önemi hakkında deneyim sahibi olduğu kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler