Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Yalova Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (GÖNÜLDER) ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Halep İçin Harekete Geç Kampanyası" kapsamında, toplanan 4 tır un ile 1 tır kırtasiye malzemesi Haleplilere gönderildi.

        GÖNÜLDER Başkanı Hacı Ömer Anlayışlı, Atatürk Stadı karşısındaki alanda düzenlenen tırları uğurlama töreninde yaptığı açıklamada, Yalova'dan mazlumlara yönelik yardımların devam edeceğini söyledi.

        GÖNÜLDER ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen kampanyası kapsamında, "Her sınıftan bir çuval un" sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Anlayışlı, şöyle konuştu:

        "Duamız çabamız savaş son bulsun ama maalesef son bulmuyor. Bizim de yardımlarımız çalışmalarımız şüphesiz son bulmayacak. GÖNÜLDER olarak Yalova halkıyla savaşın başından beri yaptığımızı yardım faaliyetleri devam ediyor. Bugün de İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle yaklaşık bir buçuk aydır yardım kampanyasını beraber yürütüyoruz. Okullarımızdaki her sınıftan zaten her zaman yardıma duyarlıydı. Şimdi de bu tırların içindeki yardımların çoğu çocuklarımızın öğrencilerimizin cep harçlıklarından biriktirdiği paralarla yapılan yardımlar. 4 tır un yani 100 ton un var. Bir tır da kırtasiye malzemesi var. Bu beş tırda yaklaşık 200 bin liralık yardım malzemesi var."

        İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Tosun da öğrencilerin katkılarıyla toplanan yardım malzemelerinin devamının geleceğini söyledi.

        Yardım tırları yapılan duaların ardından yola çıktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler