Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Van'da kar nedeniyle kapanan 9 mahalle yolu ulaşıma açıldı, Bitlis'te 11 köy yolunu açma çalışmaları sürüyor.

        Van Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, il genelinde kar yağışı sonrası 9 mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, ekiplerin yoğun çalışmasıyla yeniden açıldığı belirtildi.

        Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü verilerine göre kar yağışı bugün aralıklarla devam edecek. Havanın yarından itibaren pazartesi gününe kadar güneşli olması bekleniyor.

        Yetkililer, sürücüleri yüksek kesimlerde oluşabilecek buzlanma, don ve sise karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

        - Bitlis

        Bitlis İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ümit Kurtkan, il genelinde etkili olan kar yağışından dolayı 11 köy yolunun ulaşıma kapandığını, yolların ulaşıma açılması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

        Bitlis Meteoroloji Müdürü Rasim Saraç, bugün parçalı bulutlu seyredecek havanın cuma ve cumartesi yerini güneşli havaya bırakacağını belirtti.

        Karayolları ve belediye ekiplerince kent merkezindeki cadde ve sokaklarda yol genişletme çalışması yapılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler