Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Sivas'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan, aralarında adliye ve cezaevi çalışanlarının da bulunduğu 14'ü tutuklu 26 sanığın yargılanmasına devam edildi.

        Sivas 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada mahkeme heyeti, sanıkları dinledi. Yaklaşık 13 saat süren duruşma sonunda, 1'i zabıt katibi, 3'ü infaz koruma memuru 4 tutuklu sanık adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

        Davanın bir sonraki duruşması, 27 Şubat Pazartesi günü yapılacak.

        Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca, adliye ve cezaevi personeliyle çeşitli meslek grubu çalışanlarına yönelik FETÖ/PDY operasyonu kapsamında haklarında dava açılan 26 sanık, "silahlı terör örgütü kurmak veya yönetmek" ve "silahlı terör örgütüne üye olmak"la suçlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler