Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Bitlis merkezli 16 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 28 kişi gözaltına alındı.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, silahlı terör örgütünün deşifre edilmesine yönelik faaliyetlerin sürdürüldüğü belirtildi.

        Bu kapsamda dün, Bitlis merkezli olarak 16 ilde, meslekten ihraç edilen ve 'Bylock' kullanıcısı olduğu tespit edilen eski emniyet çalışanları ve yakınlarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendiği bildirildi. Açıklamada, "Operasyonlarda aralarında şube müdürü, emniyet amiri ve komiser rütbesindeki şahısların da bulunduğu eski emniyet mensubu, Bitlis'te 10, diğer illerde de 18 olmak üzere 28 şüpheli yakalanmıştır. Yakalanması mümkün olmayan şüpheliler hakkında da çalışmalar devam etmektedir." ifadesi kullanıldı.

        Terör örgütleriyle mücadelenin, halkın desteğini alan güvenlik güçlerince kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler