Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

        Bozbağ, Giresunspor'un tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, takıma güvendiklerini ve Süper Lig inancını artık daha çok benimsediklerini kaydetti.

        Ligin daha bitmediğini, önlerinde çok uzun bir süre olduğunu vurgulayan Bozbağ, yarın oynayacakları Elazığspor maçını kazanarak 40 yıllık hayali kovalamaya devam etmek istediklerini belirtti.

        Bozbağ, galibiyetlerin art arda gelmesiyle Süper Lig beklentilerinin arttığına işaret ederek, "Benim de özlemim şampiyonluk ama tedbirli olmakta fayda var, sonuna kadar bu hedefi kovalayacağız. Şampiyonluğu çok temenni ediyorum." diye konuştu.

        Taraftarlardan takımı yalnız bırakmamalarını isteyen Bozbağ, "18 milyon lira borç ile gelip sıfırlamak ve sonrasında 30 milyon lira bütçeye sahip takımlarla aynı hedefin peşinden koşmak kolay değil. Birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Mali disiplini bozmadan yola devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler