Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor'un kulüp başkanı Osman Toprak, takımı hedefe götürecek bir teknik direktörle anlaşmak istediklerini söyledi.

        Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Metin Diyadin'in istifasının ardından takımın altyapı antrenörleriyle çalışmalarına devam ettiğini dile getirdi.

        Puan cetvelindeki yerlerini hak etmediklerini anlatan Toprak, şunları kaydetti:

        "Takımı hedefe götürecek bir teknik direktörle anlaşmak istiyoruz. Bu anlamda aklımızda bazı isimler var. Yönetim kurulundaki arkadaşlarla beraber bu isimler üzerinde çalışıyoruz. Görüşmeye karar verdiğimiz hocalarla temasa geçip bu işi sonuçlandıracağız. Ama şu an için herhangi bir hocayla anlaşmamız söz konusu değil. İnşallah bu işi en doğru isimle en kısa sürede bitireceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler