Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, "17 Nisan'da hepimiz kol kola girerek evlatlarımız için, kavgasız gürültüsüz, daha güzel bir Türkiye'yi umutla inşa edeceğimizi söylüyorum'' dedi.

        Feyzioğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malkara Şube Başkanlığı tarafından Kültür Sarayı'nda düzenlenen "Anayasa Değişikliğini Tartışıyoruz" etkinliğinde yaptığı konuşmada, yapılacak olan referandumdan çıkacak sonucun çok önemli olduğunu söyledi.

        17 Nisan'da yaşanacak mutluluğun, millet olmanın bilincini yaşayanlara has bir mutluluk olacağını ifade eden Feyzioğlu, şöyle konuştu:

        "17 Nisan'da hepimiz kol kola girerek evlatlarımız için, kavgasız gürültüsüz, daha güzel bir Türkiye'yi umutla inşa edeceğimizi söylüyorum. Bizim meselemiz 17 Nisan'dan itibaren umut dolu bir Türkiye'yi AK Partisiyle, Halk Partisiyle, MHP'siyle, 'bölünmem ben, bölünmeyi reddediyorum' diyen bir HDP'siyle, kim bu Türkiye'de 'bölünmeden yaşayacağım' diyorsa işte onunla el ele, kol kola inşa etmek. Mesele hesap sorma meselesi değildir."

        Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçmek üzere olduğuna dikkat çeken Feyzioğlu " 'Türk Devleti'nin istiklalini kendi azim ve kararlılığı kurtaracak' demiştim. Kurtarıcı Amasya'dan çıkmıştır, Sivas'tan çıkmıştır, Erzurum'dan çıkmıştır, Trakya'dan çıkmıştır. Bugün de buradan çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

        Toplantıya, eski CHP Milletvekili Süheyl Batum, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri, mahalle muhtarları ve davetliler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler