Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da bir gencin bıçaklanarak öldürüldüğü kavgaya karışan 3'ü Suriye uyruklu 8 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Merkez Yüreğir ilçesinde, önceki akşam iki grup arasında çıkan kavgada Yahya Kırlangıç'ın (18) bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında 5 kişi daha gözaltına alındı.

        Emniyette işlemleri tamamlanan Suriye uyruklu İmad H. (27), Omar A. (23) ve Velid N. (19) ile maktulün 5 arkadaşı sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimine getirildi.

        Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, nöbetçi mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

        Merkez Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi'nde iki gün önce çıkan kavgada bıçakla yaralanan Kırlangıç, kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmiş, soruşturma kapsamında kavgada bıçağı kullandığı ileri sürülen Suriye uyruklu İmad H. (27) ile Omar A. (23) ve Velid N. (19) gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler